Home > Mobilier Terasa
Mobilier Terasa
  • Mobilier mese si scaune Trend Furniture

Mobilier terasa colectia Trend Furniture

Gama de mobilier de terasa oferita de Trend Furniture satisface cele mai exigente criterii in materie de design si durabilitate. Mobilierul de terasa oferit de noi este durabil si rezistent la intemperii, o caracteristica care il face sa se evidentieze fata de restul. Materialele utilizate cel mai des in constructia mobilierului de terasa Trend Furniture sunt impletitura de ratan sintetic, aluminiu, inox, plastic, policarbonat, rasina sintetica inovativa, lemn, fier forjat, ratan si rachita. Toate aceste materiale variate spun ceva unic despre fiecare stil si oricare dintre cele mentionate reprezinta o alegere perfecta pentru a amenaja o terasa asa cum ti-ai dorit.

Colectia de mobilier de terase de la Trend Furniture este compusa din scaune de terasa cu schelet de aluminiu si impletitura din ratan sintetic, scaune de policarbonat si scaune de plastic, mese de aluminiu combinate intr-un mod inedit si foarte de efect cu impletitura de ratan sintetic, mese cu blaturi Werzalit sau mese de inox, sisteme de canapele modulare de terasa, seturi de terasa si setui lounge pentru terase private si gradini cat si pentru locatii Horeca, de tipul restaurantelor, cafenelelor, cluburilor care isi dorect un mobilier de terasa profesional, rezistent, cu un design unic si foarte durabil.

Daca va doriti o amenajare exterioara care sa va scoata in evidenta in fata clientilor si concurentilor dumneavoastra, mobilierul de terasa de la Trend Furniture va poate oferi cheia succesului. Gama de mobilier de terasa oferit de noi este extrem de variata, curpinzand peste 500 de articole diferite atat ca design, stil si materiale folosite cat si ca si culori si nuante.

Spatiile publice in care am avut onoarea sa ne instalam mobilierul de terasa, restaurante, cafenele, food court-uri de centre comerciale, cluburi sau discoteci, sunt dovada cea mai buna a succesului nostru. Daca veti alege solutiile de amenajari exterioare propuse de specialistii nostrii va asiguram ca vom depune toate eforturile si ne vom pune in lucru toate cunostintele si experienta ca locatia dvs. sa devina una de succes cu care sa va puteti mandri in primum rand dumneavoastra cat si noi.

Pentru orice idei si variante de amenajare exterioara a terasei, piscinei sau spatiului dumneavoastra vom gasi solutiile optime care sa imbine bunul gust, ergonomia si dorintele dumneavoastra.

Va asteptam sa ne scrieti sau sa ne vizitati showroom-ul unde veti descoperii gama de mobilier de terasa si multe, multe alte idei de amenajari exterioare.

 
Contact Rapid

TINE LEGATURA CU NOI PRIN RETELELE SOCIALE: